A Schola Gregoriana Europaa kurzusai Budapesten és Gödöllőn (távolság 35 km)Időpont: 2020. augusztus 11 délutántól augusztus 16 vasárnap reggeli utánig.
A rendezvényt 3 helyszínen tartjuk: a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilikában, Gödöllőn és Budapesten.
A próbák 2020 augusztus 12-14 között lesznek a Mater Salvatoris Konferencia Központban (Gödöllő, Kapucinusok tere 3), amely a Bazilikához közel, a Gödöllői Királyi Palotától 4 km-re, Budapest központjától pedig 34 km-re helyezkedik el.

A következő énekes szolgálatok lesznek a programban:

A kurzust Sapszon Ferenc tartja, Tóth Márton közreműködésével.
Sapszon Ferenc, a budapesti Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola alapítója és művészeti vezetője, a Jubilate nőikar és a Cantate vegyeskar többszörösen állami kitüntetésben részesült karnagya, a Gregorián társaság elnöke. Kórusaival többször fellépett a Nemzetközi Gregorián Fesztiválon, a belgiumi Watou-ban és Vácott.

Amennyiben érdekli a kurzus, előzetesen regisztrálhat:
Pre-registration Form >>>
A végleges regisztrációt e-mailben visszaigazoljuk.

A jelentkezők kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy Legfeljebb 44 énekes vehet részt a kurzuson: 22 férfi és 22 női énekes. A kurzus nyelve: angol és magyar

A zöld környezetben elhelyezkedő Mater Salvatoris Központ fürdőszobás szobákat kínál, ingyenes WIFI szolgáltatással és egy étteremmel.
A parkolás ingyenes. A fürdőszobákban zuhanyozó található. A Központ étterme magyaros ételeket kínál, igény esetén diétás menü is rendelhető.
A magyar résztvevők számára a szállás + teljes ellátás ára 66 000 Ft, aki csak étkezést kér, az 20 000 Ft-ba kerül. Az árak augusztus 11. kedd délutántól augusztus 16. vasárnap reggeliig értendők.

A helyszínekről itt láthatók képek
The Schola Gregoriana Europaea is on Facebook

Best Regards
Gerald Messiaen, Président
Académie de Chant grégorien
avenue Félicien Rops, 23 bte 11
B5000 Namur
Belgique
+32 472 60 69 59
gerald.messiaen@gregorien.be
http://gregorien.be